Tredje dagen

Nu i förmiddags körde ungdomarna ett klassiskt teknik pass bestående av fyra olika stationer: diagonal, stakning, stakning med frånskjut och en impulsstation. Vi elever i (nu Åk 4 till hösten) höll i dessa stationer och gav instruktioner samt feedback, men för att meddela hur det gick så gick det väldigt bra för alla och flera har utvecklat sin teknik! Vilket är mycket roligt och som dessutom var syftet med passet.

Alla duktiga ungdomar och ledare med produkter från vår sponsor Norrmejerier. Tusen tack för alla mejeriprodukter!

Ida, Sandra och Petter visar hur stakpositionen ska se

Foto 2017-06-18 10 06 52.jpg

Joel och Klara på diagonal stationen.

På eftermiddagen var det dags för ett intervallpass på Tannens löparbana. Passet inleddes med några löpskolningsövningar som vi tror är bra även för oss skidåkare. Vi tyckte ungdomarna gjorde jättebra ifrån sig på löpskolningen. Sen började vi med de tuffa intervallerna som bestod av 70/20, 30/30 och till sist ett antal 15/15. Även här presterade ungdomarna på topp och vi ledare kunde se resultat från löpskolningen. Avslutningsvis så körde vi några minuters gemensam stretching som vi tror var välbehövligt efter dagens hårda pass.

Ida visar löpskolningsövingen A-skip.

Fullt ös på Tobbes station!

På intervallerna flög ungdomarna fram med ett fint löpsteg efter löpskolningen.

Gemensam stretching

Det var allt för idag! Imorgon väntar ännu ett tufft pass, men denna gång på gocartbanan följt av ett lugnare löppass A1.

Ses imorgon / Åk 3 (Till hösten Åk 4)

Paste your AdWords Remarketing code here