Teknikpass skate

Hej på er!
Idag var jag (Linnea Stark) tillsammans med Marcus Grate ansvarig för morgonens skate-pass som genomfördes på rullskidorna. Passet var i grund och botten ett lugnare A1 pass med fokus på teknik, balans och trygghet på skidorna. Så 08.30 rullade vi iväg för att köra igång!

Vi delade in oss i tre grupper så att passet kunde genomföras på ett så bra sätt som möjligt. För oss som ledare har det varit viktigt att förbereda passet på ett bra sätt, allt för att alla träningsvilliga ungdomar skulle få ut det bästa möjliga av träningen.

Humöret var på topp, alla var maximalt fokuserad och vi fick även se många fina tighta spurter! Det har varit otroligt roligt att se alla dessa duktiga skidåkare utmana sig själva och oss ledare under träningspasset. Vi hade vädret med oss nästan hela passet, solen sken och fåglarna kvittrade ända in tills den avslutande stafetten som blev en rafflande uppgörelse. Vi körde ”smirrestak”, det resulterade i mjölksyrafest i allas armar, vilket gjorde tävlingen till en perfekt avslutning på ett väl genomfört pass.

Vi hörs!
/Linnea

DSC_0521

Alva Zakrisson ger gärnet under smirrestaken.

DSC_0463

Julia Lundgren

DSC_0380

Linus Westergren in action med Marcus

DSC_0484

Tuva Dahlin gör en snygg målfällning.

DSC_0435

Maja Årebäck

DSC_0428

Gustav Eneslätt

DSC_0357

William Lindgren

DSC_0399

Marcus visar treans växel.

DSC_0498DSC_0393

Paste your AdWords Remarketing code here