Stekenjokk text från dag 2 och bilder från långpasset.

Andra dagen här i Stekenjokk har varit både bra och dålig. På förmiddagen fick vi uppleva en hel del annorlunda saker då dimman hade lagt sig över fjället. Mitt i en dricka paus blev vi plötsligt attackerade av en liten bäbis-ren som sprungit bort från sin flock, efter långa diskussioner om hur vi skulle göra fick vi motvilligt ta det sorgsna beslutet att lämna den där. Tyvärr så var det inte bara den lilla renen som haft en dålig dag… Även Viktor Karlsson fick uppleva en traumatisk upplevelse då han först bröt en stav och sedan vred knäet 360 grader. Grinandes fick han staka, helt ensam med endast en stav tillbaka till bussen. Stackars Viktor.

Efter 3 timmar skate i total dimma fick vi äntligen uppleva lite sol på eftermiddagen. Trots mjuka spår och slitna kroppar lyckades ändå de flesta kämpa sig runt i hela 2,5 timmar. En del passade även på att åka upp på en rejäl topptur då de åkte upp på Dorrompiken, hela 1300 höjdmeter rakt upp.

Nu har vi höga förväntningar inför morgondagens långpass och alla håller vi tummarna på att solen ska lysa som aldrig förr.

//Mimmi, Tove, Cissi och JonnaDSC_1031

                                                                                       WilliamDSC_1015                                                                                   TobiasDSC_1019

                                                                                               BjörnDSC_0987

                                                                                             Mattias

Paste your AdWords Remarketing code here