Rullskidläger Piteå

Igår kväll anlände vi till Piteå för att inleda skidgymnasiets andra läger under detta läsår. Mittpunkten blir Lindbäcks Skidstadion och dess finna rullskidbana. På onsdagkväll åker årkurs 1 & 2 hem. De äldre eleverna i åk 3 och 4 stannar till på torsdag. Vi är en lite men stark trupp på plats i Piteå då många är sjuka på hemmaplan.

Hulda Piteå

Hulda Forsberg

Första passet inleddes med intervaller konstruerade av Marcus Ottosson som följt med oss på detta läger, kul! Vi sparrades gott och kunde konstatera att banan är utmanande och fartfylld. Såldes efter cirka 6-8 intervaller kunde vi trötta och hungriga åka tillbaka den dryga kilometern till Camp Fagervik där vi bor och spenderar våra timmar mellan passen.

Lukas Piteå

Lukas i tät följt av Carl och Marcus Ottosson

Orm Piteå

Nilsson 1 Piteå

Johan Nilsson

Wilma Piteå

Wilma Jönsson

Nilsson Piteå

Johan Nilsson, Wilma Jönsson och Peter

Andra passet bestod av ett betydligt lugnare tempo där vi rullade till banan och åkte varv på varv i cirkus 2 timmar. Tid fanns för att slipa kurvorna och de avgörande krönen för att morgondagens race ska avverkas på kortast möjliga tid.

Glad Linnea Piteå

Glad Linnea Stark

Cecilia Piteå

Cecilia Måtensson

Jacob Stark Piteå

Jacob Strak

 

Imorgon ska vi som avslöjat anordna en tävling, och det tillsammans med Älvsby Skidgymnasium. Därav diverse gott inhandlande på Ica för att uppnå maximal formtopp.

Wille Piteå

Dagens skribent Wiliam Strömberg

 

 

 

 

 

Paste your AdWords Remarketing code here