Lägerdag 3

Hejsan! Idag är det min tur att skriva. Mimmi Björn heter jag och som många kanske redan vet så gick jag ut från skidgymnasiet förra våren, dock så dröjde det bara någon månad och nu är jag tillbaka igen. Denna gång endast några dagar här på läger i Hemavan.

Gårdagens eftermiddagspass blev ett lugnt, fint stakpass längs grusvägen mot Tängvattsvägen, där de yngsta körde en och en halv timme och övriga två timmar. Viktigt detta pass var att spara på krafterna inför dagens pass, där det på schemat stod klassiska intervaller uppför Laisaliden.

För er som inte vet vad Laisaliden är så innebär det en backe på 9-12 minuter innehållande både flacka partier och brutalt branta. Många förknippar denna backe med skräckblandad förtjusning och det kan nog räknas som lägrets tuffaste pass. Tjejerna körde en lite kortare variant och killarna krigade på hela vägen upp. Alla kämpade extremt bra och genomförde mellan 3 och 5 intervaller vilket resulterade i stumma ben och mjölksyra upp till öronen.

Eftermiddagens pass blev ett betydligt lugnare sådant. Löpning från Syterbäcken och tillbaka till Hemavan där vi körde mellan 1,5 till 2 timmar. Vädret var denna gång på vår sida och solen tittade fram mellan molnen.

Nu inväntar vi dagens 4:e måltid och sedan blir det nog en tidig kväll för de flesta för imorgon är vi på’t igen!

/Mimmi åk 5

20150906_091019

Saga har lite skadeproblem så hon genomförde intervallerna på cykel, ”Det värsta jag någonsin gjort!” sa hon efteråt.

DSC_2149

Emrik krigar på uppför Laisaliden!

DSC_2190

Hulda, Rebecka, Ellen, Felicia och Peter på dagens löppass.

DSC_2194

Linn, Marcus G, Linnea, Jens och Jag.

DSC_2196

Felicia och Ellen

iPhone Image 124AAF

Saga och Ida från gårdagens pass.

 

 

 

Paste your AdWords Remarketing code here