Läger i Stekenjokk

Hej kära läsare!

Just nu är vi blivande ettor på träningsläger i Stekenjokk, med resten av skidgymnasiet. Första dagen var vi alla spända och hade höga förväntningar på vädret och förhållandena. Vädret var fint, det var varmt och soligt men tyvärr höll inte skaren helt på första passet, som var en långtur skate på fjället, men dem flesta var nöjda ändå. Vi fick hålla oss i skinnet ute på fjället då vartenda stavtag blev iakttaget med kikare. Dagens tomat gick solklart till Fabbe, men självklart var det andra som också blev solbrända. På eftermiddagen körde vi ett klassiskt pass där några av oss vallade med klister för första gången. Det var fortfarande strålande sol men väldigt lösa spår som resulterade i många djupdyk i den härliga snön.

På söndagens första pass så var skaren perfekt redan från början och några passade på att bestiga Sipmeke. Även den här gången så var det klarblå himmel och strålande sol. Eftermiddagens pass var återigen klassiskt och trots att många var trötta var det fint och solen brände ännu lite mer. Dagens tomat går om möjligt ännu solklarare till Viktor; ”Hörni smörjde ni in er med solkräm? Det gjorde inte jag!”

Imorgon är sista lägerdagen här i Stekenjokk men innan vi åker hem ska vi köra två pass till, samma upplägg som tidigare dagar; Skate på förmiddagen och klassiskt lite senare. Många är nog ganska trötta och väldigt solbrända, vem som blir morgondagens tomat återstår att se…

Ett glatt gäng på dagens underbara skarpass.

 

Paste your AdWords Remarketing code here