Läger äger i Hemavan

Hallå alla där hemma!
Idag är det Alice som skriver på hemsidan. För er som inte vet så befinner vi oss just nu på läger här i Hemavan. Igår, (fredag) var en kombinerad tränings och resdag då vi på väg till Hemavan stannade i Storuman för att åka intervaller på rullskidbanan där. Ett härligt fartfyllt pass på en fin bana. Därefter skulle vi äta och duscha på hotellet innan resan fortsatte. Även det blev en liten upplevelse då det för tjejerna blev dusch med intervallstart i ett källarförråd för att alla skulle hinna. (Killarna tog det riktiga omklädningsrummet…)

Lägrets andra pass bestod av löpning A1 uppe på fjället med start vid Solberg och mål vid hotellet i byn. Ett väldigt fint pass i en extremt fin miljö med väldigt gott vatten i bäckarna och vädret var med oss hela passet. De flesta var ute i cirka 3 timmar medan vissa andra drog ut på en lite längre runda. Dessa 3 timmar blev i alla fall inte långtråkiga då det blev action ute i fjället när två av våra tränare drog två väldigt fina vurpor, Petter föll rakt ner i iskalla fjällbäcken och Terese halkade och satte sig i leran.

Att tillägga har vi nu även ett litet tappert ”handikapplag” som har lite olika skador i knän, foten osv. Det gänget körde istället för löpning 1,5 timmar rullskidor och sedan körde några 1,5 timmar cykling eller löpning.

Nu har i alla fall de flesta ätit en god lunch (maten är jättebra här) och alla är nöjda och vilar nu inför eftermiddagens pass som blir stakning.

OBS! In och följ: @lycksele_skidgymnasium på Instagram för att följa vår roliga resa genom ur och skur, i soligt väder och alla skidungdomar i Lyckselekläder!

20160903_090322

Elsa, Alice och Elin njuter av vinden i håret och fjälluft i lungorna.

20160903_093040

Glada toppbestigare

20160903_085706

Ida, Hedda och Linda

20160903_112938 (1)

Sandra vid vattenfallet

Grabbarna tog en tur som blev lite längre än planerad, här på ett snöigt och dimmigt fjäll

Grabbarna tog en tur som blev lite längre än planerad, här på ett snöigt och dimmigt fjäll

Paste your AdWords Remarketing code here