Jonna på glaciärläger i Ramsau

Glaciärläger i Ramsau

Efter 9 dagar av tuff träning, både på snö och på barmark så är jag tillbaks i Lycksele och Skidgymnasiet.

Det här var mitt 4:e läger tillsammans med A-laget, och på det här lägret så var vi tjejer och killar uppdelade på två olika orter. Vi tjejer var i Ramsau, Österrike och killarna var i Toblach, Italien. Tidigare så har vi annars haft läger tillsammans.

Tjejerna i laget

Tjejerna i laget

Vi tjejer hade riktigt bra träningsväder, till en början var det molnigt, ganska dimmigt och lite regn i luften. Men under veckans gång vart det bara bättre och bättre. Så efter sista skidpasset uppe på glaciären kunde vi ta en fika och bara njuta av utsikten. Det var så varmt att vissa bara åkte skidor i t-shirt och skjorts. untitled 3

Vi hade också en vilodag där vi fick göra vad vi ville. Vissa tog det bara lugnt, gick ut på stan och åt, spelade golf eller plockade svamp som jag och några till gjorde.

untitled

Just nu är det riktigt skönt att vara hemma men jag saknar miljön väldigt mycket från Ramsau. Det är inte bara glaciären som jag saknar utan även alla långa uppförsbackar och berg. Här i Sverige är det ju ganska dåligt med det, så den träning vi har kört i Ramsau är ganska svår att köra här i Sverige. Lägret var mycket givande och ett utav de roligaste lägren jag har varit på, så det kommer bli ett minne för livet.

untitled 2

untitled 1

Jonna

Paste your AdWords Remarketing code here