Första skolveckan

 

Hösten börjar smyga sig på, vilket innebär skolstart. Många av eleverna har sett fram emot detta, för visst är det skönt med lov, men det är också skönt att få mer rutiner, och framförallt kul att träffa alla kompisar igen och få sällskap och sparring på träningspassen. Första träningsveckan den här terminen har bestått av ösregn ena dagen och strålande solsken nästa, långpass, intervaller, teknik, styrka, teori, tester och en femkamp. Så här ser veckan ut:

Måndag: Crosspass löpning och rullskidor i ihållande spöregn men med glatt humör.Tisdag: Morgonstyrka klockan 7 och eftermiddagspass med skateintervaller i Vägsele med filmning och teknik.

Onsdag: Teoridag där bland annat nya ettorna gick igenom skivstångsteknik i gymmet. På kvällen var det en rafflande femkamp och korvgrillning.Torsdag: Testdag med 3000m på förmiddagen och styrketester på eftermiddagen.

Fredag: Vila och skola hela dagen.

Det har varit en bra start och vi ser fram mot en härlig träningshöst med flera läger. Det första lägret börjar redan nästa vecka i Hemavan.

20160823_142051

 

Simon Karlsson under 5-kampen

 

3000 meter test på Tannen. Maja-Lina Sande spurtar mot mål.

 

Paste your AdWords Remarketing code here