Dag 3 Hemavan

Vi är nu inne på lägerdag 3 här i Hemavan och dagens pass har haft fokus på A1. Vi startade dagen med ett hederligt crosspass där vi rullade iväg på de klassiska rullskidorna för att sedan byta till löparskorna på samma ställe som där vi tjejer igår avslutade våra intervaller på Laisaliden. Förhoppningen om att vi skulle få slippa Laisaliden för resten av lägret gick alltså i kras.

Jens Grate & Lukas

                                                                                              Jens, Marcus Grate och Lukas

Nilsson,MF, Matte                                          Johan Nilsson, Mattias Vesterlund och Marcus Fredriksson just innan bytet uppe på Laisaliden

Cross

                                                                                       Byte från rullskidor till löpning på Laisaliden

Det blev ett härligt crosspass när solen var med hela vägen och enda stället det krävdes att man slet på sig en vindjacka var löpningen på Murtsertoppen där det blåste en kort stund.

Cissi & Mimmi

Cissi räddar Mimmi                                                                               Cissi räddar Mimmi som blåste ner från toppen!!!!!!!

På eftermiddagen stod ett ÖK pass på schemat med åkriktning mot Mo i Rana. En bilkö slingrade sig efter oss rullskidåkare när det var en lastbilschaufför som var intresserad av skidåkning och körde länge och bromsade in resten av trafiken för att kunna teknikspana.

Viktor, Sundin, Lukas

                                                                                               Viktor Mattias Sundin och Lukas

Många backar senare och rykten om tränare som såg svart för ögonen kunde vi rulla in i Hemavan igen, vrålhungriga! Som alltid blir man aldrig besviken på maten här i Hemavan och en stor buffé väntade som belöning efter ett bra pass.

Nu ikväll har några varit och simmat (läs: bubblat bubbelpool), citat Mattias Westerlund ”Men jag ska då ha flytdyna för annars kommer jag att drunkna av utmattning” och snart är det dags för kvällsfika-buffén innan vi skallar kudden och laddar för morgondagen!

Fjällvy

/ Saga Stenman Åk 3

Paste your AdWords Remarketing code here