Dag 2 Saxnäs

Vi är mätta och belåtna efter det mega maffia kvällsfikat som serveras varje kväll här på Saxnäsgården. Jag måste bara säga att det är tur att vi har Linn här som praktikant Hejhopp! Sitter här med ”nollan” eller ska jag säga Petter Northugs blivande fru!? ( Okey, i alla fall eftersom hon sätter press och jagar skiten ur oss äldre elever och nästa år är det hennes år att söka skidgymnasiet så då hoppas vi förstås att hon fastar här hos oss!

Som ni säkert förstår är det läger som är i full gång här i Saxnäs och just nu börjar lägerdag nr 2 gå mot sitt slut. Vi har hunnit med att gnugga skidorna rejält i två dagar nu och timmarna på Saxnäs fina skidspår flyger gärna förbi. Sedan måste jag bara säga ”ÄNTLIGEN” för vet ni!? Nu är alla, och då menar jag verkligen alla skidproffs från Lycksele Skidgymnasiet här, friska, krya och starkare än någonsin! Wihoo och tummen upp för det!

Så, vad har vi nu gjort då? Hittills har vi hunnit med tre fina distanspass där vi slipat tekniken inför vad som komma skall (tävlingssäsongen såklart) och ett intervallpass där syran sprutade långt upp över öronen. Våra kungar till tränare hade ”kirrat” en suverän intervall slinga där vi krigade varv efter varv.

Imorgon väntar tävling på morgonen följt av ett lugnare distanspass på eftermiddagen. Nu är det dags för mig att krypa till kojs och skalla kudden. Summa summarum så mår vi alla här i Saxnäs underbart och livet leker!

God natt från oss i Saxnäs.

Text Linnea

DSC_0942

Tove Bäckström i slutet av intervallen

DSC_0941

Hulda Forsberg under förmiddagens intervallpass

Paste your AdWords Remarketing code here