Avslutning sommarskidskolan 2016

Hej!

Vi har precis avslutat den sista dagen på årets sommarskidskola. Dagen bestod av att deltagarna klev upp pigga och fräscha (i alla fall två stycken)  efter en händelserik kväll, och kanske en liten del av natten.

Vi samlades sen i vanlig ordning för att bege oss mot den traditionella myraktiviteten. På plats fanns det tre stationer, myrfotboll, hinderbana och längdhopp. På det avslutade vi med en riktigt rolig lerbrottning, där vi ledare kan medge att vi fick smaka på några redigt mysiga lerhål…

Efter att sedan joggat hem för att bli avsköljda samt ta ett dopp i tjärn nedanför elevhemmet fick vi en riktigt god lunch i form av hamburgare.

Avslutningsvis skulle vi vilja rikta ett stort Tack till personalen på elevhemmet för den goda servicen, Jonna Sundling och Linn Sömskar för ert engagemang och era lärorika dagar för ungdomarna, våra sponsorer som gjort detta läger möjligt samt våra bästa skidgymnasietränare; Peter, Petter, Terese och Cathrine. Sist men inte minst, ett ännu större tack till alla ni ungdomar som deltagit, NI ÄR UNDERBARA!!

Med detta tackar vi elever i årskurs 3 för oss och önskar er en trevlig sommar <3

Här nedan får ni se lite bilder från gårdagens bus och dagens myraktiviteter:

Full aktivitet på myrfotbollen!

Full aktivitet på myrfotbollen!

DSC_0349

Plattan i mattan på gårdagens Gokart

DSC_0396

”För vi ska ta en groupie!!”

DSC_0457

Natten är ung

DSC_0459

Mäktiga krigare

thumbnail_20160619_091153

Samarbete på hinderbanan

thumbnail_20160619_093843

En och en annan ledare hamnade i diket

 

Paste your AdWords Remarketing code here