5-kamp

Efter middagen var det dags för kvällens aktiviteter som hölls av Marcus Grate och Saga Stenman. Aktiviteten var en 5-kamp där de delades in i 6 olika lag.

5-kampen började med att en från varje lag skulle ha en strumpbyxa på huvudet och en kompis skulle dra av byxan samtidigt som den inte fick lämna huvudet. Den som lyckades ha kvar strumpbyxan så långt upp på huvudet vann.

DSC_0271

DSC_0272

Gren 2 bestod av flytta ärta från skål till annan skål med sugrör. Alla i varje lag hade ett sugrör och man tävlade som en stafett, en person från varje lag började springa fram till en skål och plocka upp en ärta med hjälp av sugröret för att sedan transportera det till en skål där nästa lagmedlem väntade på att få köra. 

DSC_0281

 

Gren3 var äggkastning, där varje lag utsedde 2personer som skulle kasta ett ägg till varandra och för varje gång dom klarade det ökades avståndet emellan dom. Vilket resulterade i olika öden. 

DSC_0285DSC_0282

På gren 4 skulle varje lag vispa maräng så fort som möjligt. När de kände sig klara ropade de stopp och då skulle alla lagen hålla bunken över lagledarnas huvuden. Två ledare fick sörjan över sig…

DSC_0293DSC_0291

 

 

Gren 5 var en riktig höjdare. Det var den klassiska Irlänska julaftonen som gällde. Många nockade backen i yrseln.

DSC_0297

 

 

Paste your AdWords Remarketing code here