5 &10km på JSM i Torsby

Under lördagen kördes det sista individuella loppen i årets JSM. Dagen började med herrarna och först ut på de tio kilometrarna i den tuffa Torsby terrängen var grabbarna i H19/20. Där följde Marcus Fredriksson upp sitt fina skiathlon från i tisdags med ett nytt kanon lopp där han gick in som klar silvermedaljör bakom suveränen Viktor Thorn, även Mattias Westerlund och Marcus Grate gjorde starka insatser och gick in på 8:e respektive 11:e plats.

Oscar Årebäck gjorde ett nytt bra lopp i H17/18 och gick in på en 21:a plats. Tätt därefter följd Jacob Stark och Tobias Lindman på 23:e och 24:e plats, varken Jacob eller Tobbe var helt nöjda med loppet men de höll ihop det och gjorde en stabil insats.

D19/20 körde 5km på den utslagsgivande 2,5km slingan. Elina Rönnlund var verkligen i åksugen och tog sitt andra guld och tredje medalj denna vecka, Elina gick ut stenhårt och tog ledningen direkt från start, en ledning som sedan behöll och utökade under hela loppet.I D17/18 visade Linn Svahn att hon verkligen hittat formen och gick in på 2:a plats och fick en medalj till att lägga till sina två tidigare.

 

Elina

Elina

Marcus

Marcus

Linn

Linn

 

 

Paste your AdWords Remarketing code here