Stekenjokk dag 1 och 2

I väntan på att middagen ska sjunka ned för att magen ska rymma kvällsfika, fick jag, Evelina Lundqvist, och min kompanjon Linn Sömskar, till uppgift att skriva om de två första dagarna här i paradis-Stekenjokk.

Men vilka är vi då? Vi är två före detta elever här på Lycksele Skidgymnasium som fick förmån att följa med på läger och agera chaufförer och hjälptränare. Linn tog studenten 2009 och bor idag i Falun och ingår i Dala Sports Academy där hon bedriver sin elitsatsning mot absoluta världstoppen. Jag tog studenten 2012, bor och pluggar Tränarprogrammet i Umeå. Jag är numera en glad motionär. Vi är otroligt glada och tacksamma som fick chansen att följa med och återuppleva den gamla, goda tiden på skidgymnasiet, riktigt nostagiskt är det!

Men nog om oss, vi kom upp hit till Klimpfjäll igårkväll där kvällsfikat väntade. Extra roligt är att de som ska börja 1:an också är med! Idag vaknade vi upp till smatter på fönsterrutorna och vi befarade långpass i nederbörd. Vi blev kvar i Klimpfjäll då skaren i Stekenjokk förmodligen var obefintlig, men till vår stora glädje var det uppehåll och det blev ett fint skatepass. Vi tog oss an fjället och några tog sig upp enda ovan molnen på 1300m.ö.h.

Efter god lunch, vila och klistervallning väntade pass 2 på samma spår, även nu blev det ett A1-pass. De flesta hade fäste och till middag var det bara glada miner.

Nu ska vi gå och äta kvällsfika, se Ack Värmland och sen krypa till kojs.

//Eve och Linn

iPhone Image 72EB1DiPhone Image 72EAFF

Paste your AdWords Remarketing code here