Anmälan – Sommarskidskolan 2018

Vill du hänga med på sommarens roligaste träningsläger? Lycksele sommarskidskola kommer garanterat bli sommarens höjdpunkt om du vill träna hårt och träffa nya skidvänner. Lycksele Skidgymnasium bjuder in till sommarskidskola som ger dig chansen att slipa på din teknik och bygga massvis med muskler.

Var: Lycksele När: 15 juni – 19 juni

Födda: 2002-2005

Ledare: Eleverna i årskurs 3: Ellen Holmgren, Emrik Nordgren, Elin Blomberg, Felicia Konradsson, Jonathan Dahlberg, Oscar Årebäck, William Westerlund samt tränare från skidgymnasiet.

Boende: Övernattning samt måltider kommer att ske på Tannbergsskolans elevhem där ni kommer att bo i enkelrum. Vi ledare kommer även att bo på elevhemmet för att skapa trygghet och finnas till hands om någon skulle ha några funderingar.

Avslutning: Tisdagen den 19 juni efter avslutande aktivitet

Anmälan: Anmälan på denna länk Sista anmälningsdag den 16 maj 2018 . Begränsat antal platser

Frågor: skickas till petter.ogren@edu.lycksele.se tel. 070-692 61 10

Deltagaravgift: 2900 kr som faktureras i efterhand