Sommarskidskolan dag 3

På tredje dagen av sommarskidskolan stod multidag på schemat, vilket innebär många timmars träning. Vi började med ungefär 50 minuters löpning ut till den första ’’leken’’ som innebar löpskytte. Först springa ca 200 m för att skjuta med luftgevär på en tavla, träff innebar kort löpning tillbaka medan miss innebar straffrunda.

Med mycket mjölksyra i benen fick de sedan fortsätta springa till nästa stopp, där de bytte till rullskidor. På klassiska rullskidor fick de färdas till lunchen, som tog plats i en jaktstuga mitt ute i skogen. Där åt vi pastasallad, mackor och frukt. Jonna fick även placera sig i heta stolen för att bli utfrågad angående sina resultat på skidor.

Efter lunchen var det dags för ’’geléhallonspottning’’. Laget skulle tillsammans spotta så långt som möjligt – vilket resultatet sedan ska komma att påverka det sammanlagda tävlingsresultatet.

Efter allt ståhej fick de äntligen börja träna igen. Den här gången skulle de endast ta sig hem, vilket innebar ungefär 45 min löpning eller en längre rullskidsväng och sedan löpning hemåt.

Efter 5 timmar var alla hemma igen, trötta och utpumpade. Dock så får de inte vila länge, för imorgon är det dags för veckans tuffaste pass – skidgång i Bocksliden.  

Kvällen spenderades på en blöt gokartbana med både hagel och regn. Det blev många ursladdningar och avkörningar, men alla var lika glada ändå!

/Mimmi och Cissi         IMG_6673                                                                                      Gustav Eneslätt IMG_6692

                                                                              Jonna i heta stolenDSC_1104

                                                                       Jonathan Dahlberg innan start

Paste your AdWords Remarketing code here